Помага също за разчистване на диска от ненужна информацияGlary Tracks

...
Помага също за разчистване на диска от ненужна информацияGlary Tracks
Коментари Харесай

Glary Tracks Eraser – изтрива следите от компютъра

Помага също за почистване на диска от ненужна информация

Glary Tracks Eraser заличава следи от компютърна интензивност и освобождава дисково пространство

Glary Tracks Eraser е потребен софтуерен инструмент, с чиято помощ можете да изтриете от локалния компютър всички следи от активността си, да вземем за пример краткотрайни интернет файлове, бисквитки, история на сърфиране, търсения и други

Програмата предотвратява следенето и пази неприкосновеността на потребителските данни. Освен това икономисва доста дисково пространство, което преди са заемали краткотрайните или ненужните файлове.

Glary Tracks Eraser може да проучва значими области от компютъра, с цел да открие ненужните файлове, след което демонстрира резултата в добре структуриран тип. Програмата извлича информация за последните употребявани документи, листата със запомнените от Windows търсения, данните в буфера, краткотрайните файлове и наличието на кошчето. Само с един клик можете да ги премахнете от компютъра си.

Освен ненужни файлове от Windows, Glary Tracks Eraser търси и ненужна информация, която основават браузърите. С помощта на тази стратегия можете да премахнете историята на сърфиране, бисквитки, информация за автоматизирано попълване на уеб форми, краткотрайни интернет файлове и Index.dat.

Действието на програмата не е лимитирано единствено до Windows и браузърите, а се простира и към редица други приложения като Windows Media Player, Flash Player, Wordpad, RegEdit и Windows Defender, като разрешава елементарно заличаване логовете за възпроизвеждане, работа с документи и така нататък

В умозаключение, Glary Tracks Eraser има две основни преимущества: тя подсигурява неприкосновеността на потребителя и освобождава дисково пространство. Само с няколко клика можете да изтриете от локалния компютъра следите от дейностите си в интернет и при работа с други приложения.

Даунлоуд: Glary Tracks Eraser
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР