Помага на компаниите да се адаптират към промените в икономикатаВ

...
Помага на компаниите да се адаптират към промените в икономикатаВ
Коментари Харесай

ERP екосистема открива нови бизнес възможности

Помага на фирмите да се приспособяват към измененията в стопанската система

В цифровата епоха за бизнеса е от основно значение да открие софтуерен артикул, който е подобаващ гръбнак на всички осведомителни потребности – както сега, по този начин и в бъдеще (източник: CCO Public Domain)

Образователната организация ERP Academy ще показа първата по рода си в България и една от дребното в Европа магистърск и програм и по бизнес програмен продукт и ERP по време на „ ERP.net Expo 2019: Нови бизнес благоприятни условия с екосистемата ERP.net ”.

Събитието, планувано за 6 юни в Sofia Event Center, ще се концентрира върху екосистемата от сътрудници, външни разработчици и приложения на софтуерната компания ERP.BG. Екосистемата дава опция на бизнеса да приспособява своята работа към бъдещите условия на икономическата среда, да построи резистентност във времето и да се развива, оповестиха уредниците на ERP.net Expo 2019.

В цифровата епоха за бизнеса е от основно значение да открие софтуерен артикул, който е подобаващ гръбнак на всички осведомителни потребности – както сега, по този начин и в бъдеще. Една ERP система е належащо да обгръща ръководството на ресурсите и да бъде построена като платформа, върху която да се надгражда последователно цялата осведомителна скица.

За да реализира това, българската софтуерна компания ERP.BG построява и поддържа екосистема от сътрудници, дружно с които оказва помощ за развиването на бизнеса на своите клиенти. Още преди няколко години компанията стартира да работи в тази тенденция при развиването на ERP системата си.
още по тематиката
С всяка своя нова версия системата EnterpriseOne се трансформира в пълноценна платформа и екосистема. В резултат на това фирмите получават едно неповторимо решение, основано с повече мисъл за техния бизнес, техните конкурентни преимущества и ноу-хау.

Софтуерната компания продължава да развива своята мрежа от сътрудници, давайки опция както на одобрени внедрителски компании да разширят бизнеса си, по този начин и на участници от други сегменти като консултантски и счетоводни компании, разработчици на приложения и други, да се включат в бързоразвиващия се сегмент на бизнес софтуера.

Повишените условия на стопанската система и работата в динамични условия по натурален път водят и до увеличението на потребността от квалифицирани фрагменти. Именно по тази причина просветителната организация ERP Academy, взаимно с ВУЗФ сътвори първата по рода си магистърска стратегия „ Бизнес програмен продукт и ERP решения ”, където един от главните сътрудници е софтуерната компания ERP.BG със своята платформа EnterpriseOne, върху която студентите могат да се образоват и да натрупат опит.

Бизнес магистърската стратегия е мощно на практика насочена и се появява като отговор на потребността от ново потомство фрагменти на пазара на труда, които имат мощни стопански и ИТ знания, имат сериозно мислене, способни са бързо да се приспособяват към изменящата се икономическа конюнктура и са подготвени да ползват новаторски технологии и решения.

Целта в последна сметка е, тези фрагменти подобрят действието на актуалния бизнес, тъй че той да бъде конкурентоспособен и резистентен в ерата на цифровата промяна, все по-голямата глобализация на пазара и прехода към Индустрия 4.0.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР