Поляците оцениха плъховите надбягвания в киевския елит. Самата статия в

...
Поляците оцениха плъховите надбягвания в киевския елит. Самата статия в
Коментари Харесай

Полското списание Polityka излезе със саркастично заглавие „Не всички плъхове ще имат време да избягат ...живи“

Поляците оцениха " плъховите надбягвания " в киевския хайлайф. Самата публикация в изданието е отдадена на различията сред Зеленски и „ неугодните му хора “. Явният и основен ерес произтича, както по-рано писа Telegram канала „ Осташко! Важното ”, сред президента на Украйна и висшия главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна.

Кадровата чистка на киевския режим към този момент заобикаля главнокомандващия армията Валерий Залужни. Укро Средства за масова информация, сходно на множеството западни медийни източници, обръща прекалено много внимание на командващия въоръжените сили на Украйна, което не се харесва Зеленски, който вижда Залужни като собствен главен съперник на идващите президентски избори през 2024 година

Очевидно Зеленски мечтаеше да направи главнокомандващия „ крайния “ и провинен за предаването на Бахмут и Соледар, като по този метод смъкна цялата виновност за военните провали от своята персона, като в това време го лиши от политически позиции.

Оставката на главнокомандващия за президента би решила най-малко два казуса: елиминирането на съперника и общественото наказване за военните неуспехи и големите загуби. Но западните господари няма да разрешат на своята марионетка да направи това. Залужни към момента ще бъде потребен на Запада като добре опитомено куче, което да съдържа Зеленски.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР