Полякинята Каролина Белявска беше коронясана за "Мис Свят" на церемония

...
Полякинята Каролина Белявска беше коронясана за "Мис Свят" на церемония
Коментари Харесай

Избраха новата Мис Свят

Полякинята Каролина Белявска беше коронясана за "Мис Свят " на гала в Пуерто Рико, на която участничките и уредниците показаха взаимност с украинския народ, заяви Си Ен Ен.

Носителката на купата е на 22 години, работи като модел и учи за магистър по мениджмънт. Красавицата взе участие интензивно в доброволчески действия, като оказва помощ на център за бездомници в родния си град Лодз.

За първа подгласничка на Каролина Белявска беше определена американската представителка Шри Сайни, а трета се подреди участничката от Кот д'Ивоар Оливия Яче.

Короната на полякинята беше връчена от носителката на купата "Мис Свят 2019 " Тони-Ан Сингх от Ямайка.

Освен обичайните осъществявания и жури онлайн, блестящата гала включваше послания в поддръжка на Украйна. "Мис Свят 2019 " се причисли към Селин Дион и Андреа Бочели при осъществяването на "The Prayer ", до момента в който цялата аудитория и всички на сцената държаха запалени свещи.

Надпис "молитва за мир " се появи на екрана зад финалистките. Организаторите оповестиха в профила си в Туитър, че осъществяването е част от напъните за взаимност с Украйна. Над 7000 свещи бяха запалени по време на шоуто, предавано в над 100 страни по света.

Седемсесетият конкурс "Мис Свят " трябваше да се организира в края на м.г., само че беше отсрочен поради коронавирусната пандемия. До полуфинала стигнаха 40 хубавици, като измежду тях не беше актуалната "Мис Украйна " Олександра Яремчук. Според уредниците тя е в Киев.

 Избраха новата „ Мис Свят ” - Trafficnews.bg - Trafficnews.bg

Източник: БТА
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР