Полякинята Каролина Белавска е 70-ата Мис Свят. Тя завоюва короната

...
Полякинята Каролина Белавска е 70-ата Мис Свят. Тя завоюва короната
Коментари Харесай

Новата Мис Свят е от Полша

Полякинята Каролина Белавска е 70-ата Мис Свят.

Тя завоюва короната през вчерашния ден, като по време на състезанието и претендентките, и уредниците показаха взаимност с Украйна, на чиято територия сега се води война.

Белавска, която работи като модел и учи за магистърска степен, се състезава за купата в столицата на Пуерто Рико - Сан Хуан, три месеца откакто състезанието беше отсрочен заради огнище на COVID-19.

Мис Съединени американски щати Шри Сайни беше определена за първа подгласничка, до момента в който Оливия Ясе от Кот д'Ивоар зае второто място, оповестява CNN.
View this post on Instagram
A post shared by Miss World (@missworld)

Освен нормалните осъществявания, блестящата гала включваше послания в поддръжка на Украйна след непредизвиканото навлизане на Русия в страната, която граничи с Полша. Тони-Ан Сингх от Ямайка, която завоюва Мис Свят през 2019 година, изпя The Prayer на Селин Дион и Андреа Бочели, до момента в който участниците на сцената и публиката държаха запалени свещи.

Официалният акаунт на Мис Свят в Twitter заяви, че осъществяването е част от напъните на състезанието да "застане до Украйна ". Организаторите показаха още, че за шоуто, което се излъчваше в над 100 страни, са готови над 7000 свещи.

В изказване, оповестено преди състезанието, основният изпълнителен шеф на Miss World Ltd. Джулия Морли сподели: „ Трябва да създадем нещо, даже в случай че наподобява, че не е задоволително просто да запалителен една свещ. Ако всички запалителен свещ дружно, можем да променим свят “. Организаторите приканваха феновете също да възпламенят свещи и да споделят изображения в обществените медии.
View this post on Instagram
A post shared by Miss World (@missworld)

По-рано тази седмица Мис Свят разгласява видео известие от Мис Украйна за 2016 година Александра Кучеренко. На фона на фрагменти от спора тя прикани страните по света „ да ни поддържат, да затворят небето над Украйна и да спасят света (от) нуклеарна злополука “, добавяйки: „ Нашият мир е вашият мир. "

Настоящата Мис Украйна, Александра Яремчук, която не се класира за финалното събитие, сега е в Киев, оповестиха уредниците.

Първоначално плануван за декември, състезанието Мис Свят беше отсрочен, откакто голям брой хора, свързани със събитието – в това число 23 от 97-те състезателки, дадоха позитивна проба за COVID-19 в границите на няколко дни.

Само 40-те полуфиналисти бяха поканени още веднъж на събитието в сряда, на което бяха водещи британският артист и телевизионно лице Питър Андре и мексиканският артист и артист Фернандо Алиенде.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР