Полякиня твърди, че е изчезналото преди много години момиченце Маделин

...
Полякиня твърди, че е изчезналото преди много години момиченце Маделин
Коментари Харесай

Жена твърди, че е изчезналото през 2007 г. момиченце

Полякиня твърди, че е изчезналото преди доста години момиченце Маделин Маккан. Тя насочи прочувствена молба към родителите на изчезналото дете. 21-годишната Джулия Уендъл изпрати известие до Кейт и Гери Маккан в първото си изявление, в което твърди, че в действителност има вяра, че е тяхна щерка.

Уендъл, която живее в предпазена дом в Съединени американски щати, откакто била принудена да напусне родната си страна, се подложи на голям брой ДНК проби с вярата да потвърди, че тя е Маделин. Тя споделя, че преди този момент е била пренебрегната от правоприлагащите органи, които са пренебрегнали нейните доказателства.

В изявление дамата едвам сдържа сълзите си, до момента в който гледа видео на Кейт, която пее на Мадлин, откакто твърди, че разпознава гласа от детството си.

„ Искам да кажа нещо на Кейт Маккан: Слушах ария, която изпяхте на щерка си Мадлин. Когато чуя гласа ви от изявленията – имам възприятието, че в действителност познавам този глас, вашия глас. Наистина имам вяра, че съм Маделин. Искам да кажа, че в действителност имам вяра, че мога да бъда Маделин, вашата щерка, само че в случай че не съм, съм над 100 % сигурна, че индивидът, който ме е малтретирал, е забъркан, “ сподели Уендъл.



Уендъл също твърди в изявление, че Интерпол и правоприлагащите организации в три обособени страни са пренебрегнали нейните доказателства, които включват мемоари за нахлуване от предходен обвинен и подозрения, че личните ѝ родители са кръвни родственици.

„ Ако не съм Мадлин Маккан, знам, че мога да отворя този случай още веднъж “, сподели Уендъл пред кореспондент, откакто разпознава хипотетичен обвинен на име Питър.

Жената твърди, че сериозни доказателства са били подценени, в това число бенки на същите места по тялото ѝ и сходно петънце в окото ѝ, също като това на изчезналото на тригодишна възраст дете, до момента в който е със фамилията си на отмора в Португалия през 2007 година



В момента Уендъл частен детектив и медиум доктор Фиа Йохансон оказват помощ в следствието. Уендъл е получила смъртни закани и полови известия. Йохансон удостовери, че в случай че ДНК резутатът удостовери, че момичето е британка, те ще се опитат да споделят с детективите в Португалия по отношение на това, че тя е изчезналото момиче.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР