Полякът Хуберт Хуркач и норвежецът Каспер Рууд ще се изправят

...
Полякът Хуберт Хуркач и норвежецът Каспер Рууд ще се изправят
Коментари Харесай

Хуркач и Рууд си уредиха среща на полуфиналите в Монреал

Полякът Хуберт Хуркач и норвежецът Каспер Рууд ще се изправят един против различен в полуфиналите на Мастърса в Монреал, откакто записаха победи над мощни противници в четвъртфиналите на конкуренцията.

Хуркач съумя да надвие намиращия се в отлична форма Ник Кирьос, който предходната седмица завоюва купата във Вашингтон, а преди този момент доближи финала на Уимбълдън. Двамата си размениха първите два сета в тайбрек - 7-6(4), 6-7(5), само че полякът доминираше в решаващата трета част, в която даде единствено един гейм на съперника си.

По този метод 25-годишният Хуркач се класира за четвъртия си полуфинал на равнище Мастърс, а негов противник там ще е финалистът от Ролан Гарос Каспер Рууд. Норвежецът разруши Феликс Оже-Алиасим от Канада с 6-1, 6-2 и разочарова локалната аудитория. Роденият в Монреал Оже-Алиасим не игра на равнище и позволи цели пет пробива в дуела, траял час и 15 минути.

В другия полуфинал ще спорят британецът Дан Еванс и испанецът Пабло Кареньо Буста. Еванс обърна Томи Пол за 1-6, 6-3, 6-4, до момента в който Кареньо Буста победи Джак Дрейпър със 7-6(4), 6-1. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР