Полузащитникът Стефано Сенси се очертава като едно от много сериозните

...
Полузащитникът Стефано Сенси се очертава като едно от много сериозните
Коментари Харесай

Заради нежелание да рискува Милан изтървал едно от откритията на Конте

Полузащитникът Стефано Сенси се обрисува като едно от доста сериозните попадения в селекцията на Интер, но през лятото някогашният ас на Сасуоло е бил доста покрай това да попадне в редиците на кръвния зложелател Милан. Колебанието на „ росонерите” по всичко проличава им е изиграло неприятна смешка, откакто Сенси е същински шлагер с 2 гола в първите си 3 мача за „ нерадзурите”.

24-годишният италиански национал на всичкото от горната страна има и 2 асистенции на сметката си. Само за три мача той към този момент изравни най-хубавото си достижение откъм голове в границите на един сезон в Серия А. За Интер той играе като преотстъпен от Сасуоло, за което „ неровердите” получиха 5 милиона евро. „ Нерадзурите” могат да закупят играча, в случай че доплатят 20 милиона евро.

Трансферът се реализира още на 2 юли, само че преди този момент Милан изглеждаше извънредно покрай автограф с полузащитника. Сделката с „ росонерите” обаче пропаднала, тъй като те упорствали единствено за 2-годишен наем без никакви изгледи за покупка.

Затова Интер се хвърли и рискува, заради което получи отстъпка от първичната цена – 35 милиона евро. За задачата грандът от Милано употребява част от подрастващите си гении.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР