Полузащитникът Ренато Санчес реши да пренесе на публичната сцена своя

...
Полузащитникът Ренато Санчес реши да пренесе на публичната сцена своя
Коментари Харесай

Ренато Санчес все по-шумно надига глас за свобода в Байерн

Полузащитникът Ренато Санчес реши да придвижи на обществената сцена своя случай и изрази недоволството си от обстоятелството, че клубът продължава да упорства и да не го продава.

Още през предишния сезон се изговори и изписа доста по отношение на желанието на 22-годишния състезател да напусне „ Алианц Арена”. Вестник „ Билд” написа просторен материал за случилото се след финалния мач на Байерн през предишния сезон (контрола по случай на вековния празник на деветодивизионния Линдау), когато в съблекалнята Санчес крещял на всеослушание: „ Никога повече!”

Въпреки това той изкара цялата лятна подготовка с мюхненци и се появи за малко при разочароващото им 2:2 против Херта при старта на акция 2019/2020 в Бундеслигата. Логично след срещата португалецът не скри своите усеща. „ Пет минути не са ми задоволителни. Ситуацията не е добра за мен. За повторно желая да си потегли, а клубът не ме пуска”, отсече играчът.

Изпълнителният шеф на Байерн Карл-Хайнц Румениге не остана удовлетворен от думите на играча и незабавно го репликира пред медиите. „ Не е подходящо да побягваш толкоз сърдит отсам след първите един-два мача. Ние няма да го продадем, това няма да се случи. Най-добре за него ще е да се успокои.”

Днес историята откри продължение в изявлението на спортния шеф Хасан Салихамиджич. „ От началото на сезона той е играл в три мача. Изобщо не разбирам неговите забележки”, разяснява именитият някогашен футболист на Байерн.

В същото време най-малко един от играчите на Байерн се изрече в интерес на Санчес и това беше централният бранител Никлас Зюле. „ Времето му тук до този миг не е по никакъв начин леко. Ренато обаче се усъвършенства доста и постоянно е най-хубавият в тренировките. Той е състезател, който може да направи разликата. Всеки един млад състезател има потребност от игрови минути, с цел да се развива. Аз мисля, че той би ги получил тук”, сподели немският национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР