Полузащитникът на Ювентус Емре Джан не скри своето разочарование от

...
Полузащитникът на Ювентус Емре Джан не скри своето разочарование от
Коментари Харесай

Емре Джан: В момента не съм щастлив в Ювентус

Полузащитникът на Ювентус Емре Джан не скри своето отчаяние от обстоятелството, че до този миг през акцията е взел присъединяване в едвам 3 мача.

Германският национал напусна Ливърпул през лятото на 2018 година като свободен сътрудник и парафира с Юве, където очакваше да бъде съществена фигура. Първият му сезон остави спорни усещания, като много постоянно юношата на Байерн Мюнхен се оплакваше от травми.

Настоящата акция съставлява още по-горчив опит, тъй като 25-годишният състезател има всичко на всичко 78 минути футбол за „ бианконерите”. Освен всичко друго той не бе картотекиран от „ остарялата госпожа” за мачовете от груповата фаза на Шампионската лига. „ Няма по какъв начин да съм благополучен сега. Просто не играя много”, съобщи Джан.

„ През предходната акция играех доста по-често. Особено във значимите мачове за Ювентус, където се представях добре.”

„ През сегашния сезон не получавам късмет. Мисля, че когато се върна в клуба (Джан получи повиквателна за Германия – б.р.), още веднъж ще получа благоприятни условия.”

„ Определено съм признателен на Йоаким Льов, тъй като не играя доста в клуба си, а той ме повика по този начин или другояче. Ако не друго, той ми даде късмет. Затова просто съм благополучен да играя отново”, добави Джан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР