Полузащитникът на Валенсия Жофри Кондогбия сподели, че винаги е мечтал

...
Полузащитникът на Валенсия Жофри Кондогбия сподели, че винаги е мечтал
Коментари Харесай

Кондогбия: Винаги съм мечтал да играя за Централноафриканската република

Полузащитникът на Валенсия Жофри Кондогбия показа, че постоянно е мечтал да играе за националния тим на Централноафриканската република. Бившият футболист на Интер, който и има записани мачове за националния тим на Франция, направи своя дебют с новия си тим против Кот д’Ивоар. Националният тим на ЦАР бе изведен от Кондогбия с капитанската лента, само че загуби с 4:0. След дуела Кондогбия показа повода за избора си да пази цветовете на различен народен тим, друг от този на Франция.

Biggest signing for CAR

Former France international midfielder Geoffrey Kondogbia is finally at home with Central African Republic (CAR) ahead of #AFCON2019Q vs #IvoryCoast. pic.twitter.com/411QFew7ao
— Oluwashina Okeleji (@oluwashina) 11 октомври 2018 година
“За мен беше огромна горделивост да играя в този мач. Преживях доста страсти. Тук са израснали моите родители. Помислих и за баба ми, която не е измежду нас. Хората може и да не знаят, само че постоянно съм мечтал да играя за националния тим на ЦАР. Приятелите ми и моите родственици не бяха съгласни с това решение. Избрах най-лесния път. Винаги съм желал да го направя. Когато си дадох сметка, че няма да получа повиквателна от Франция, взех своето решение”, разяснява Кондогбия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР