Полузащитникът на Уулвърхемптън Рубен Невеш е една от водещите цели

...
Полузащитникът на Уулвърхемптън Рубен Невеш е една от водещите цели
Коментари Харесай

Звезда на Уулвс е основна трансферна цел на Арсенал през лятото

Полузащитникът на Уулвърхемптън Рубен Невеш е една от водещите цели на Арсенал през летния трансферен прозорец, твърди "Sky Sports ".

Привличането на нов централен халф е един от целите на „ топчиите “ през лятото, като те имат голям интерес към 25-годишния халф. Въпреки това, Уулвс правят оценка португалския национал сред 50-60 милиона паунда – Арсенал е изправен и пред конкуренцията на други грандове за подписа на Невеш.

Сред въпросните клубове е и Барселона, без значение от подозренията по отношение на финансовото му положение идния трансферен прозорец. Манчестър Юнайтед и Тотнъм също се интересуват от Невеш, макар че „ шпорите “ привлякоха Родриго Бентанкур през януари, а трансферните проекти на Юнайтед остават на този стадий неразбираеми заради изчакването за назначение на нов непрекъснат управител на „ алените дяволи “.

Това значи, че Арсенал е обнадежден да се опитва за Невеш, откакто не съумя да притегли централен полузащитник през зимата, пробвайки се да се снабди с услугите на Артур Мело от Ювентус чартърен. „ Артилеристите‘ имаха интерес и към Дъглас Луис от Астън Вила. Лондончани желаят нов дълготраен сътрудник на Томас Партей и Мартин Йодегор в центъра на терена поради неразбираемото бъдеще на Гранит Джака, към който продължава да има интерес от Жозе Моуриньо и Рома.

Арсенал има намерение да закупи и нов нападател през лятото, откакто не съумя да вземе отишлия в посока Ювентус Душан Влахович, а скаутите на клуба търсят разновидности и на позицията десен уинг бек.

Rúben Neves is emerging as one of Arsenal's top summer transfer targets⬇️
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР