Полузащитникът на ЦСКА Тиаго Родригес сподели след края на вечното

...
Полузащитникът на ЦСКА Тиаго Родригес сподели след края на вечното
Коментари Харесай

Тиаго Родригес: Нищо не е свършило, трябва да спечелим битката

Полузащитникът на ЦСКА Тиаго Родригес показа след края на „ безконечното дерби ” с Левски, че „ алените ” би трябвало да завоюват борбата с Лудогорец в последния кръг, когато ще се реши купата в шампионата.

Португалецът бе определен за Играч на мача, извоюван от ЦСКА с 2:0. Именно Тиаго вкара първия гол за „ армейците ” и асистира за второто попадение в мача, дело на Евандро.

В същото време Лудогорец също победи Ботев Пловдив и резервира преднината си от една точка пред столичани. Така всичко в шампионата ще се реши в последния кръг, когато ЦСКА приема Ботев, а разградчани – Черно море.

„ Мачът беше доста сложен. Знаехме, че би трябвало да победим непременно. Играхме добре, вкарахме гол, а по-късно и втори. Затворихме се в края и по този начин спечелихме мача. Нас не ни интересуваше другия мач в Пловдив. Знаехме просто, че ние трябваше да спечелим. Още нищо не е свършило, има още един кръг и би трябвало да спечелим борбата ”, показа Тиаго Родригес.

„ През първото полувреме влязохме добре в мача, само че по-късно Левски съумя да ни обезврежда. През втората част коригирахме нещата, свалихме топката на земята, излязохме в по-предни позиции и по този начин спечелихме ”, продължи той.

„ Тези три точк идват в най-точния момента за нас. Това е първа победа над Левски този сезон, направихме серия от победи в последно време. Има още един мач, който ттрябва да вземем непременно. Наградата за Играч на мача е самостоятелна премия, която обаче заслужава целият тим Когато работиш старателно, нещата се получават ”, приключи португалецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР