Полузащитникът на ЦСКА Станислав Шопов вече е възстановен от летния

...
Полузащитникът на ЦСКА Станислав Шопов вече е възстановен от летния
Коментари Харесай

Добра новина за Саша Илич преди реванша с Базел

Полузащитникът на ЦСКА Станислав Шопов към този момент е възобновен от летния вирус, който го повали в навечерието на първия мач с Базел от плейофа на Лигата на конференциите и взе пълноценно присъединяване във вчерашната подготовка на отбора, написа " Тема спорт ". Тя бе първа за възпитаниците на Саша Илич, откакто те получиха двудневна отмора след успеха с 1:0 над швейцарците. В момента в състава няма никакви кадрови проблеми.

Шопов отпадна в последния миг от групата за мача на " Васил Левски ", защото подвигна висока температура. Лекарският щаб на ЦСКА реагира мигновено, а направеният му тест за ковид бе негативен. Състоянието му обаче не му позволяваше да бъде на терена няколко дни, като се наложи даже да посети болнично заведение.
 Милко Георгиев: “Колегата от Плоски ” сплоти алената общественост
Милко Георгиев: “Колегата от Плоски ” сплоти алената общественост

" ЦСКА е предопределен да играе европейски мачове "

Халфът към този момент се усеща чудесно, като ще пътува с тима за Швейцария в сряда заран и ще може да вземе присъединяване в реванша с Базел. Той обаче ще остане на аварийна пейка, а на позицията зад централния нападател още веднъж ще започва Джонатан Линдсет. Норвежецът се показва доста мощно, откогато дойде от Сарпсборг и измести от титулярния състав Шопов и Туфегджич. Досега през сезона родният юношески национал има 5 мача за шампионата и 4 в европейските клубни шампионати, в които записа 3 асистенции.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР