Полузащитникът на ЦСКА-София Рубен Пинто направи сравнение между бившия треньор

...
Полузащитникът на ЦСКА-София Рубен Пинто направи сравнение между бившия треньор
Коментари Харесай

Рубен Пинто: Първенството е маратон, а не спринт

Полузащитникът на ЦСКА-София Рубен Пинто направи съпоставяне сред някогашния треньор на " алените " Нестор Ел Маестро и сегашния Любослав Пенев.

„ Имаме потребност от време, с цел да свикнем с концепциите на новия треньор. Те са положителни, само че не е елементарно да ги възприемем за една седмица. Тренираме чудесно и желая оптимално бързо да възприемем философията му. За седем дни е мъчно да се стигне до огромна смяна. Срещу Черно море играта бе накъсвана от голям брой нарушавания, което е в наш ущърб. Надявам се идващия мач да го спечелим”, показа Пинто пред " Диема ".

„ Не бих споделил, че промяната на треньора се отразява в съблекалнята. Ние сме като семейство. Щом управлението е стигнало до това решение, значи би трябвало да се случи. Вярвам, че равнището ни ще се подвига. Ще се борим за купата до последно. Няма по какъв начин да знаем какъв брой бързо всеки състезател ще схване концепциите на новия треньор, а за нас остава единствено да работим. Искаме да спечелим оптимално доста мачове”, продължи халфът на ЦСКА-София.

„ Мисля, че господин Пенев желае да владеем повече топката. Важно е да сме задружни и да се борим като едно цяло. Това е единственият метод, който може да ни донесе успех”, показа разликите сред Пенев и Нестор Ел Маестро халфът.

„ Не бих споделил, че има прекомерно огромна разлика. Свикнали сме към разнообразни опити. Сега има повече хора напред, които търсят гола. Уверен съм, че ще спечелим идващия мач, а това ще ни даде подтик. Феновете ще ни поддържат, а ние би трябвало да го създадем за тях”.

„ Видял съм какво ли не във футбола. Предстоят плейофите и има доста мачове. Първенството е маратон, а не спринт. Ние желаеме единствено купата и нищо друго”, приключи Рубен Пинто.
Първа лига 21 кръг, събота 16 февруари  Черно море 2:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР