Полузащитникът на ЦСКА - София Амос Юга говори след победата

...
Полузащитникът на ЦСКА - София Амос Юга говори след победата
Коментари Харесай

Амос Юга призова отборите да играят единствено за себе си

Полузащитникът на ЦСКА - София Амос Юга приказва след успеха против Левски с 2:0 в мач от последния кръг на сезона в efbet Лига. Халфът на " алените " разкри, че има отчаяние в тима, след което разяснява феърплея в българския футбол, припомняйки, че някои тимове играха с аварийните си футболисти в дуелите против главния съперник за купата Лудогорец.

" Има огромно отчаяние при нас, тъй като през този сезон положихме доста огромни старания и темперамент, с цел да спечелим купата. По-голяма част от шампионата бяхме първи, само че в последна сметка не сме първенци. Мисля, че трябваше да спечелим купата още преди този мач. От подобен сезон може единствено да вземем поучения и давам обещание, че другия сезон ще се завърнем още по-силни и ще реализираме тази огромна цел.


 Пирова победа за ЦСКА - София! Андреев Пирова победа за ЦСКА - София! Андреев " закопа " Левски, само че " алените " също плачат
Най-много съжаляваме, че с една точка не успяхме да станем първенци. За страдание пропуснахме някои решаващи дузпи, само че това го има във футбола. Трите мача с Лудогорец - два от тях заслужавахме да спечелим. Поздравявам Лудогорец, макар че бяха по-малко положителни от нас. 
38  Левски: ЦСКА - София


Започнахме мача като втори в класирането и това ни освободи от напрежението. Само в този дух би трябвало да продължаваме, тъй като през сезона имаше мачове, в които не ни се получаваха нещата. Днес доказахме за какво се борихме на върха, а другият тим ще играе бараж.
38  Левски: ЦСКА - София


Това е моят трети сезон тук. Знаете ли какво е сложното? Това, че се бориш против доста тимове, а освен против този на терена. Левски игра с еднакъв състав в продължение на два-три месеца, а против Лудогорец видяхте по какъв начин излязоха. За какво? Да не станем ние първенци. Локомотив (Пловдив) направи същото, а против нас пристигнаха с най-хубавото. Бори се за себе си и гледай само своя тим. Левски губи мача, а единственото нещо, което почитателите им желаят да видят е, че ние сме тъжни. Не го разбирам това нещо. Надявам се, че нещата ще се трансформират. 



Разбира се, че липсва феърплей в българския футбол. Защо дадоха червен картон на Турицов, а на футболиста на Левски единствено жълт. И през идващия сезон ще се борим само за себе си ", съобщи Юга.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР