Полузащитникът на ЦСКА Рубен Пинто заяви, че неговият тим няма

...
Полузащитникът на ЦСКА Рубен Пинто заяви, че неговият тим няма
Коментари Харесай

Пинто от ЦСКА: Чух странни неща за другия мач

Полузащитникът на ЦСКА Рубен Пинто съобщи, че неговият отбор няма какво да губи в последния кръг на Първа лига и би могъл „ да завоюва всичко”, в случай че Лудогорец направи неверна стъпка против Черно море вкъщи.

Победата на „ червените” с 2:0 над Левски в 35-ия кръг направи по този начин, че купата за сезон 2018/2019 да се реши във финалния 36-и кръг. Лудогорец към момента има една точка задатък пред отбора на Гриша Ганчев, а Пинто показа, че е чул „ странни” неща за триумфа на разградчани над Ботев Пловдив, който също пристигна след 2:0.

„ Ще се борим малко по малко до края. Победата беше доста значима. Трябва да кажем огромно благодаря на почитателите, този триумф беше и за тях, тъй като те ни тласкат напред”, разяснява 27-годишният Пинто.

„ Знаехме какво би трябвало да вършим. В някои мачове играем по-добре, в други – не толкоз. Най-важна е успеха. Според мен не направихме мощен мач, само че спечелихме. Като образец за противоположното, помня тук против Славия – играхме доста добре, а загубихме. Най-важното е да печелиш.”

„ Имахме проблеми през седмицата с някои травми, само че считам всички за фокусирани по отношение на огромната ни цел. Всички сме сплотени, това във футбола е доста значимо. Надявам се да запазим формата си, ще се борим до дъно. През първото полувреме играхме почти, не беше най-хубавият ни мач. След почивката обаче ги надиграхме. Играхме повече с топката, искахме повече успеха. Говорихме си между тях: в случай че желаеме успеха, би трябвало да направляваме топката. Ако не го вършим, няма по какъв начин да стане. Поздравления за съотборниците ми – през първото за желанието, а през второто за по-добрата игра.”

„ Ние не се интересувахме от другия мач. Дали ще победим Ботев във финалния кръг, дали Лудогорец ще се оправи с Черно море – не мога да кажа. Чух странни неща за другия мач в Пловдив. Какви тъкмо? Не знам. Аз съм състезател, моята работа е да играя. Не съм гледал другата среща.”

„ Някои от тимовете са по-лежерно настроени към този момент. Ние няма какво да губим, само че може да спечелим всичко. Можем да зарадваме себе си, фамилиите си и почитателите. Напрежение? Напрежението е за хората, които не могат да изхранват фамилиите си, или тези, които са сред живота и гибелта по лечебните заведения. Ние сме професионални футболисти. Без никакво напрежение би трябвало да се любуваме на футбола”, добави Рубен Пинто.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР