Полузащитникът на ЦСКА Рубен Пинто говори пред журналистите преди заминаването

...
Полузащитникът на ЦСКА Рубен Пинто говори пред журналистите преди заминаването
Коментари Харесай

Пинто: Фаворити сме, не вярвам да се обърка нещо

Полузащитникът на ЦСКА Рубен Пинто приказва пред публицистите преди заминаването на българския отбор за Подгорица, където на следващия ден „ червените” се изправят против локалния Титоград в мач реванш от първия прелиминарен кръг на Лига Европа. В първия мач ЦСКА надви с 4:0 и е неприкрит любимец за класиране в идната фаза.

„ Oчаквам сложен мач в Подгорица. Знаем, че имаме удобен задатък и сме любимци, само че би трябвало да играем крепко и съществено. Всички би трябвало да са напълно съсредоточени. Не имам вяра, че нещо може да се обърка, тъй като имам вяра в тима и съотборниците си. Който и да играе ще е подготвен на 100% % да даде всичко”, показа Пинто на Летище София.

„ Играем мач за мач. Концентирани сме единствено върху идващия мач против Титоград. Ще мислим за идващия кръг, когато пристигна той. Сега мислим за този мач. Не бих споделил, че това е подготовка, а по-скоро подготовка за това, което ни следва. Както споделих би трябвало да сме фокусирани напълно. Да не вършим грешките от предходните мачове. Показахме усъвършенстване на подготовка и съм сигурен, че ще го покажем и утре”, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР