Полузащитникът на ЦСКА 1948 Васил Шопов коментира представянето на своя

...
Полузащитникът на ЦСКА 1948 Васил Шопов коментира представянето на своя
Коментари Харесай

Шопов: Напипахме ритъма и се надявам да го задържим възможно най-дълго

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Васил Шопов разяснява представянето на своя отбор в успеха против Славия. “Червените” разгромиха с 5:1 и се изкачиха до третата позиция във краткотрайното класиране.

“Както ни сподели и треньорът, трябваше да влезем доста нападателно. В началото Славия игра по-добре, само че след това всичко си пристигна на мястото. Причини има хиляди за какво започнахме страхливо, една от тях е толкоз ранен мач, само че хубаво е, че намерихме нашата игра.

Напипахме си в този момент ритъма и се надявам да го задържим допустимо най-дълго. Показахме, че имаме капацитет и рано или късно нещата ще станат. Важното е, че играем като тим, няма значение кой какъв брой вкара, няма го този нарцисизъм.

Хубаво е, когато отбележа, само че съм казвал, че ми е по-приятно, когато депозирам. Мисля, че сега не би трябвало да гледаме класирането, тъй като всички имат доста близки точки. Играем мач за мач, значимото е да побеждаваме, а точките броим най-после. Тази победа на Черно море ще им даде тласък, само че ние излизаме и ще се опитаме да играем футбол”, съобщи Шопов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР