Полузащитникът на Рома Лоренцо Пелегрини е възмутен от действията на

...
Полузащитникът на Рома Лоренцо Пелегрини е възмутен от действията на
Коментари Харесай

Звезда на Рома скочи гневно на Интер и Ювентус заради липса на отговорност

Полузащитникът на Рома Лоренцо Пелегрини е засегнат от дейностите на част от звездите на Ювентус и Интер. Известен факт е, че някои от играчите на последните два клуба напуснаха Италия, до момента в който страната е под карантина. „ Става въпрос за почитание и морална отговорност към населението”.

Карантинният интервал бе в интервал от 14 дни, откакто Даниеле Ругани, Блес Матюиди и Пауло Дибала бе тествани позитивно за COVID-19. Някои от задграничните звезди на Юве и Интер отлетяха от Италия в първия ден, в който можеха, само че Пелегрини не схваща това тяхно решение. „ Бях шокиран, когато прочетох какво става в тези два клуба”, сподели Пелегрини пред локален вестник.

„ Когато пристигнах в Рома, бяхме наясно, че има група с клуба, в която се приказва за дейностите от шефовете. Така се случи и в този момент, когато ни приканиха да си останем у дома, без да пътуваме надалеч. Не съм благополучен от това, което те са създали, защото е липса на почит към клуба, само че основно към популацията, което извършва всички препоръки”, назова Лоренцо Пелегрини.

Това действие на играчите значи, че незабавно, откакто се завърнат, те ще би трябвало да изкарат нов 14-дневен интервал на карантина и няма да могат да упражняват със своите съотборници.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР