Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос се обърна назад във

...
Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос се обърна назад във
Коментари Харесай

Кроос: В началото нямах мотивация да уча испански език

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос се обърна обратно във времето, с цел да си напомни първите сезони с екипа на „ лос меренгес “. „ През 2014 година не стигнахме до съглашение с Байерн и дойдох в Реал Мадрид. Имах шанса, че идвам като международен първенец, показвайки, че не съм „ господин никой “. Това, че завоювах три пъти подред Шампионската лига с Реал е повече, в сравнение с можех да си показва “, показа той в изявление за швейцарския вестник Blick.

„ Имах шанса, че треньорът Карло Анчелоти и някои футболисти като Гарет Бейл и Кристиано Роналдо говореха британски. В началото нямах мотивация да изучавам испански език. Освен това желаех да приказвам единствено когато считам за рационално. Не започнах да приказвам свободно преди втория или третия сезон “, спомни си немският халф.

„ Невероятно е какъв добър колектив е образуван измежду толкоз доста звезди. Зидан познава всички футболисти от диалог очи в очи и знае по какъв начин да държи нещата под надзор. Също по този начин е доста добър в тактическо отношение “, сподели още Кроос.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР