Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос косвено потвърди, че ще

...
Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос косвено потвърди, че ще
Коментари Харесай

Кроос: Клубът е наясно, че нямаше да направя някоя глупост

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос индиректно удостовери, че ще остане още една година на “Сантиаго Бернабеу ”. Настоящият контракт на халфа е до края на този сезон, а той получи оферта от управлението на “лос бланкос ” за неговото продължение преди месеци. Самият Кроос обаче реши да си даде време преди да даде финален отговор дали желае да играе още една акция. Преди дни вестник “Марка ” заяви, че той е уведомил шефовете на отбора, че желае да остане в тима. Именно това удостовери самият Кроос след вчерашната победа на мадридчани с 2:0 над Челси и класирането на полуфиналите в Шампионската лига.
 Челси пропусна да върне интригата и след това Реал Мадрид довърши започнатото Челси пропусна да върне интригата и след това Реал Мадрид довърши започнатото
  “Всичко е на прав път, почитам и желанието на клуба, а по кое време и по какъв начин ще се комуникира в допълнение. Имаме положителни връзки през годините. Двете страни си имаме цялостно доверие и обсъждаме нещата от известно време. Клубът е наясно, че нямаше да направя някоя нелепост, въпреки от първи януари да мога да подпиша с различен тим, само че да не започваме въобще с тези нелепости. Най-вероятно ще продължим дружно още известно време. Мисля по въпроса дали да продължа още сезон или не, само че от самото начало съм в контакт с клуба. Моят опит демонстрира, че е по-добре да споделяме всичко в клуба, а когато е публично, вие ще разберете. Няма да отнеме още доста време това решение, спокоен съм, ” съобщи германецът след дуела с Челси.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР