Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос иска отборът му да

...
Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос иска отборът му да
Коментари Харесай

Кроос: Искаме да се класираме за 1/8-финалите още следващата седмица, трябваше да победим със 7:1

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос желае тимът му да си обезпечи класиране за елиминационната фаза на Шампионската лига " допустимо най-скоро ". " Кралете " победиха Шахтьор Донецк с 2:1 и водят в група F с цялостен актив от 9 точки след първите три кръга. Реал печели първите си три мача от групата за първи път от сезон 2014/15. Носителят на трофея може да си обезпечи място на осминафиналите още идната седмица при възможна победа в ответния мач против Шахтьор, който ще се играе във Варшава. 

" Идеята е да си осигурим класиране допустимо най-скоро. Имаме девет точки от девет вероятни, изиграхме три доста положителни мача и желаеме нова победа във Варшава " сподели полузащитникът пред Movistar+. 

Играчите на Реал насочиха 36 удара, само че вкараха единствено два гола във вратата на украинците. „ Има дни, в които топката не желае да влезе, това е мач за победа със 7:1 или нещо сходно. Но в последна сметка това са три точки и това беше заслужена победа. В последна сметка е мъчно да се повярва, че спечелихме единствено с 2:1, само че има и такива дни. Топката ще влезе в идващите няколко мача ", сподели още Кроос. 

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР