Полузащитникът на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария заяви, че

...
Полузащитникът на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария заяви, че
Коментари Харесай

Ди Мария: Първенството на Франция е слабо?! Вижте какво става в Англия

Полузащитникът на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария съобщи, че рецензиите към френското състезание за липса на конспирация са неоснователни. Аржентинецът уточни за образец Висшата лига на Англия, в която съгласно него купата е решена доста по-рано. Пари Сен Жермен се стреми към трети следващ трофей в Лига 1 и седми за последните осем години след вливането на огромните арабски пари, като води с 12 точки пред втория Марсилия, само че даже и този задатък е непретенциозен на фона на 22-те точки, с които Ливърпул води на Манчестър Сити в Англия.

" Първенството на Франция се промени доста и всяка година става все по-равностойно. Отборите стават все по-силни и е все по-трудно да печелиш. Не споделям, че през първите ми два сезона тук е било елементарно, само че несъмнено в този момент е по-трудно. Стъпка по стъпка другите тимове схванаха по какъв начин да играят против нас, против Марсилия и против Лион. Това е значимо и мисля, че оказва помощ на лигата да се развива в вярната посока ", сподели аржентинецът, който е играл още в португалското, испанското и британското състезание.

" Много хора си мислят, че лигата във Франция е слаба, само че погледнете какво се случва в другите страни. Вижте Англия! Ливърпул са на километри пред другите. А когато ние създадем дребен задатък пред останалите, тогава той се дължи на това, че шампионата във Франция е едва?! Може би тук в действителност има по-малко звезди, само че това не значи, че шампионатът е по-слаб ", добави някогашният състезател на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР