Полузащитникът на Нефтохимик Радослав Апостолов не криеше своето щастие от

...
Полузащитникът на Нефтохимик Радослав Апостолов не криеше своето щастие от
Коментари Харесай

Героят с големия гол: Днес всички в Нефтохимик се стараха в защита

Полузащитникът на Нефтохимик Радослав Апостолов не криеше своето благополучие от успеха 1:0 над Пирин Благоевград в 11-ия кръг на Втора лига , която стана факт след негов удивителен гол в 33-ата минута.

„ Да, получи се доста добър изстрел. За мое благополучие и благополучие на тима топката влезе във вратата и победихме с 1:0”, сподели пред DIEMA SPORT преотстъпеният от Ботев Пловдив футболист.

Той акцентира също по този начин и върху усъвършенстваното показване в отбрана, с помощта на което „ шейховете” прекъснаха серията на противника от 6 поредни срещи без проваляне.

„ В последните два мача допуснахме по 4 гола, за което всички имаме виновност. Всеки се старае да дава максимума. Както видяхме през днешния ден, всички се стараха. Целият тим, а освен отбраната. Нападателите също хвърлиха доста сили. Получи се добра игра в отбрана от нашия тим, по този начин не успяхме да допуснем гол.”

„ Ние не разясняваме другите тимове. Гледаме себе си, упражняваме старателно и се стремим всеки ден да подобряваме играта си, с цел да печелим колкото се може повече точки.”

„ Ами, има лека горчилка, тъй като можеше още при започване на второто полувреме имахме обстановки, в които да отбележим и да си създадем мача по-лесен”, съобщи Апостолов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР