Полузащитникът на националния отбор на Коста Рика по футбол Селсо

...
Полузащитникът на националния отбор на Коста Рика по футбол Селсо
Коментари Харесай

Селсо Борхес със силни думи след отпадането от световното

Полузащитникът на националния тим на Коста Рика по футбол Селсо Борхес не скри разочарованието си от загубата от Бразилия, която постави завършек на очакванията на отбора за класиране на осминафиналите.
Централноамериканците позволиха два гола в добавеното време при провалянето с 0:2 от " Селесао ", което остави отбора без актив в група " Е " след загубата с 0:1 и от Сърбия в първия си мач на Мондиал 2018.

" Футболът от време на време е доста нечовечен. Жалко е, че допуснахме два гола в добавеното време, откакто положихме толкоз старания преди този момент. Искаше ни се да излезем от групата и по тази причина сме доста тъжни. Въпреки всичко, считам, че можем да се гордеем от показаното от нас на това Световното състезание.

Не считам, че сме по-слаби от другите тимове. Не мисля, че сме се провалили. Напротив, натрупахме скъп опит, показахме, че можем да играем добър футбол ", разяснява Борхес.
" Поздравявам бразилците. Почти успяхме да ги спрем, само че те се възползваха от момент нехайство от наша стана. Това е класа ", добави той.

" Отпадаме, само че ни остава още един мач, който ще се опитаме да спечелим за нашата чест и за нашите почитатели ", сподели още Борхес. Мондиал 2018 2 кръг, петък 22 юни  Бразилия 2:0краен резулат  Коста Рика
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР