Полузащитникът на Милан Франк Кесие се надява отборът да продължи

...
Полузащитникът на Милан Франк Кесие се надява отборът да продължи
Коментари Харесай

Кесие: Ще остана в Милан поне до края на договора ми

Полузащитникът на Милан Франк Кесие се надява тимът да продължи с положителните игри, които демонстрира в последно време, като също по този начин, акцентира, че има намерение да извърши контракта си с клуба до дъно.

“По време на паузата продължихме да работим старателно. Правехме това, което ни споделяше треньорът. Следваме физическата работа, която той ни даваше, и можем да забележим резултатите. Спечелихме против огромни тимове, тъй като Милан също е огромен тим. Трябва да се опитаме да останем фокусирани и да продължим този положителен миг до края. Всичко е допустимо. Трябва постоянно да даваме най-хубавото от себе си, да трупаме точки от всички наши мачове и да не мислим за Рома. Всички са отдадени, както тези, които играят, по този начин и запасите, които влизат като смени с огромна решителност. Разбирам се доста добре с целия тим. Смея се и се майтапя с всички. Много съм благополучен за Чалханоглу, той се връща към равнището си от Германия. Златан Ибрахимович е огромен първенец и донесе доста опит в отбора. Когато си покрай него, той може да ти помогне.
Franck Kessié speaking on the microphones of Sky Sports

" Yesterday was the best goal of my career so far. Now I have to do even more.pic.twitter.com/t8PmMzanFS
— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) July 16, 2020 Журналистите споделиха, че може да си потегли, само че нито аз, нито клубът искаше това. Ще остана до края на контракта ми, благополучен съм тук. Когато дойде даден тим, би трябвало да схванеш какви може да са взаимоотношенията сред двама ви. В началото ми беше малко по-трудно със Стефано Пиоли, само че в този момент връзките ни един към различен са положителни. Той ми изясни какво би трябвало да върша на терена, в елементи тъй като Дженаро Гатузо имаше други условия към мен. Трябваше ми време, с цел да схвана какво желае треньорът от мен. Вчера вкарах най-хубавия гол в досегашната ми кариера. Сега би трябвало да играя още по-добре. Много израснах и прекарах доста време тук. Нормално е да стана сериозен състезател и би трябвало да давам образец. Искаме да върнем Милан в Шампионската лига, на най-високото равнище. Там заслужава да бъде Милан. Целият тим го желае. Сега би трябвало да продължим по този начин и да пренесем този положителен интервал в идващия сезон”, разяснява Кесие пред “Скай Спорт Италия”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР