Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич и крилото Алексис Санчес

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич и крилото Алексис Санчес
Коментари Харесай

Санчес и Матич се качиха на самолета за Барселона

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич и крилото Алексис Санчес попаднаха в групата на отбора, която отпътува за Барселона за утрешния реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига.

“Червените дяволи” имат тежката задача да заличат недостиг от 0:1 на “Ноу Камп”, само че мениджърът на отбор Оле Гунар Солскяр получи положителни вести в последния миг преди отпътуването на тима. Алексис, който 47 гола в 141 мача за каталунците, не е играл за Юнайтед от 2 март, когато получи травма в коляното по време на триумфа над Саутхемптън с 3:2. Матич пък пропусна последните две седмици с мускулна травма. Двамата към този момент са възобновени от своите контузии и попадат в сметките на Солскяр за основния мач. Италианският краен защитник Матео Дармиан, който съвсем не е играл от началото на сезона, също се качи на самолета за Барселона, само че централният бранител Ерик Баи и централният халф Андер Ерера останаха в Манчестър с травми. Титулярният ляв бек Люк Шоу също отпътува със съотборниците си, макар че е осъден и няма да вземе присъединяване в дуела.

Групата на Манчестър Юнайтед за гостуването на Барселона: Де Хеа, Ромеро, Грант, Джоунс, Смолинг, Линдельоф, Рохо, Дармиан, Дало, Йънг, Матич, Фред, Мактомини, Перейра, Погба, Лингард, Мата, Марсиал, Санчес, Рашфорд, Лукаку.

Барселона приема Манчестър Юнайтед във вторник от 22:00 часа българско време съобщи БГНЕС.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР