Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш, който вкара два гола

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш, който вкара два гола
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш: Целта ни е класиране в Шампионската лига

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш, който вкара два гола успеха над Брайтън с 3:0, съобщи след срещата, че главната цел пред отбора до края на сезона си остава класиране в Шампионската лига. По този метод " алените дяволи " продължиха серията си от 15 срещи без загуба, а с изключение на през шампионата

" Най-важното нещо бе да вземем трите точки. Но също така през днешния ден играхме добре и постигнахме изразителна победа. Отново не загубихме, което е хубаво. Давид де Хеа направи две-три страхотни спасявания в края ", сподели португалецът.

" Манчестър Юнайтед се бори за мястото си в Шампионската лига и знаем, че можем да го спечелим. За себе си не желая да приказвам доста, нито за връзките ми с Пол Погба. Само ще кажа, че сме щастливи дружно на терена ", разяснява плеймейкърът.

Манчестър Юнайтед записа три победи и едно тъждество във всички шампионати след рестартирането на сезона в Англия, а клубът се намира в серия от 15 мача без загуба, чието начало съответства с идването на Фернандеш на " Олд Трафорд " от португалския Спортинг Лисабон.
Премиър лийг 32 кръг, вторник 30 юни  Брайтън 0:3краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР