Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андреас Перейра, който в началото на

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андреас Перейра, който в началото на
Коментари Харесай

Лукаку увещавал съотборник от Юнайтед да играе за Белгия

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андреас Перейра, който при започване на сезона се радваше на доверието на Жозе Моуриньо, разкри, че съотборникът му Ромелу Лукаку се опитвал да го убеди да играе за Белгия. 22-годишният футболист е роден и е израснал в Белгия, само че татко му е бразилец и имаше право на избор. Така той реши, че ще бъде част от състава на “селесао” и към този момент получи първата си повиквателна.

“Лукаку се опитваше да ме убеди, че би трябвало да съм част от състава на белгийците - разяснява Перейра пред Globo Esporte. - Постоянно ми говореше, само че аз му споделих “Това е мъчно, не мога да го направя, не е същото. Да играеш за Белгия е едно, да си част от Бразилия е друго… Там се усещам като вкъщи си”.
 Перейра играеше за детските и юношеските обединения на европейската страна, само че след това - при младежите до 20 години - мина към южноамериканците.

After saying he wants to play for Santos for free in the future, Santos are sending a shirt to Manchester Uniteds Andreas Pereira @andrinhopereira pic.twitter.com/6VleX9lGgR
— André Noruega (@AndreOstgaard) September 3, 2018
Той разкри и по какъв начин през лятото се е изтормозил по време на четвъртфиналния конфликт сред двата отбора на Мондиала, извоюван от “червените дяволи” с 2:1. “Тогава бях в Белгия и ми беше доста мъчно да виждам по какъв начин Бразилия губи. Всеки ми се подиграваше, бях доста сърдит. Приятелите на татко ми споделяха “Уау, виж ги бразилците, би трябвало да избереш Белгия”. Но аз им отговарях с “Не мога да го направя, не мога”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР