Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне обмисля своето бъдеще

...
Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне обмисля своето бъдеще
Коментари Харесай

Де Бройне: Бъдещето ми не зависи от Пеп

Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне обмисля своето бъдеще в клуба след възбраната им за присъединяване в европейските клубни шампионати.

„ Гражданите “ апелират двугодишното наказване отвън Европа вследствие на нарушаването на разпоредбите за Финансов феърплей на УЕФА. Говорейки за белгийския вестник HLN, Де Бройне призна, че ще бъде мъчно да толерира толкоз дълъг интервал отвън най-престижните европейски клубни съревнования. „ Просто изчаквам. Клубът ни сподели, че ще апелира и че е 100% уверен, че е прав. Точно поради това изчаквам, с цел да видя какво ще стане. Имам доверие на отбора си. Веднъж щом бъде направено публично изказване по случая, ще преразгледам още веднъж обстановката. Две години без европейски футбол е дълъг интервал. Ако е една година, ще преценява “, стартира той.

Докато клубът може да загуби доста от звездите си, в случай че не играе в евротурнирите през идващите два сезона, мениджърът Пеп Гуардиола също е свързван с овакантяване вследствие на възбраната. Въпреки това, Де Бройне няма да вземе решение за бъдещето си според от решението на испанския ментор. „ Мисля, че Пеп ще довърши контракта си с клуба, без значение от това какво се случи. След това контрактът му ще завърши. Но няма да разреша решението ми да зависи от това какво прави той. Разбира се, че съм работил и с други мениджъри и когато Пеп напусне, би трябвало да продължа да работя с различен треньор. Но не обръщам внимание на това най-малко за момента. Има по-важни неща от това в този момент “.

28-годишният белгиец не пожела да разяснява възможни прехвърляния в други клубове, макар че е спряган за прекосяване в Реал Мадрид. „ В последните няколко години, и преди този момент също, имаше доста отбори, които питаха за мен. Но в случай че би трябвало да бъда почтен, съм извънредно благополучен в Сити. Играя за един от най-хубавите тимове в света, играя в Англия – според мен, най-хубавото състезание – и това ми харесва. Остава предизвикателство да бъда най-хубавият и се нуждая също и това. Каквото и да стане, то ще стане. Но няма да е тъй като съм опитвал да напусна Сити през последните пет години, а поради това, че останах спокоен по отношение на предходните си прехвърляния. Никога не съм имал проблеми и постоянно съм изчаквал момента. С почитание, тъй като считам, че си връщаш по-голямата част назад. Дори отвън футбола “, приключи Де Бройне. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР