Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро призова своите съотборници да бъде

...
Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро призова своите съотборници да бъде
Коментари Харесай

Да не повтаряме грешките от Разград, призова Кампаняро

Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро прикани своите съотборници да бъде съсредоточени и да се раздадат против Милан в реванша от 1/16-финалите в Лига Европа. Мачът на “Сан Сиро” е в четвъртък от 22:05 часа, като “росонерите” наподобяват сигурни за идващия кръг след 3:0 в първия дуел.

“Това е един истoрически стадион. Трябва да сме пределно съсредоточени, да излезем на терена с високо вдигнати глави и да дадем всичко от себе си за достойнството на фланелката. Нямаме желан сюжет за дуела. Всички знаем какъв брой мощен е противникът, какви класни футболисти играят за този тим, само че ние сме длъжни да се представим добре. Не би трябвало да повтаряме грешките от предишния път, тъй като тогава платихме скъпо за тях”, съобщи Кампаняро.

Ludogorets, Campanharo: " Milan cambiato grazie a Gattuso. Sono forti, ma noi ce la giocheremo " https://t.co/PY2zJrmaAz
— MilanNews.it (@MilanNewsit) February 21, 2018
Той приказва на италиански, който знае от престоя си във Верона преди години. В тази връзка локалните публицисти го помолиха да показа усещанията си от Милан на Дженаро Гатузо. “През ноември и декември тимът имаше проблеми, само че знаем, че по-късно нещата се оправиха. Тимът има мощни играчи и измененията са налице”, добави бразилецът.

Кампаняро увери още, че всичко в съблекалнята на Лудогорец е добре, без значение че преди седмица “орлите” изгубиха тежко от италианците: “Ние сме един обединен колектив. В тима има доста бразилци, 5-6 българи, холандци, румънци, само че всички си приказваме, споделяме си претърпяното и проучваме играта.” Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 22 февруари  Милан 22:05предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР