Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро говори преди реванша от 1/16

...
Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро говори преди реванша от 1/16
Коментари Харесай

Кампаняро: Не бива да допускаме грешките от първия мач, платихме скъпо за тях

Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро приказва преди реванша от 1/16 финалите на Лига Европа против италианския гранд Милан в четвъртък. Бразилецът съобщи, че не трябва да бъдат допускани сходни неточности като в първия мач и отборът би трябвало да излезе на терена с гордо вдигната глава.

Херо: Смехотворно е да си пожелая да отстраним Милан

“Трябва да сме съсредоточени. “Сан Сиро” е един исторически стадион. Знаем, че е доста мъчно да играем тук. Трябва да дадем всичко от себе си за честа на фланелката, която носим и да излезем с гордо вдигната глава”, сподели Кампаняро.

“Нашият отбор е доста обединен. Имаме деветима бразилци, петима/шестима българи, трима холандци, румънци също. Всички споделят прекарванията си в съблекалнята, проучват играта. Смятам, че нашият отбор е сплотен”, добави футболистът.

“Първо би трябвало да помислим, да създадем един добър мач. Знаем, че по никакъв начин няма да е елементарно, защото сме наясно с качествата на Милан. Въпреки това считам, че в случай че успеем да играем нашата си игра, в края можем да реализираме добър резултат”, безапелационен е той.

“Всички знаем, че през ноември и декември Милан не беше в добра форма. Имаше проблеми. Знаем, че това се промени. Милан има извънредно положителни играчи с добра техника. Промените са налице”, сподели още Кампаняро.

“Направихме доста неточности в първия мач, които не трябва да повтаряме на следващия ден, защото за тях платихме доста скъпо. Това не трябва да се повтаря”, приключи футболистът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР