Полузащитникът на Лос Анджелис Галакси от МЛС Джонатан дос Сантос

...
Полузащитникът на Лос Анджелис Галакси от МЛС Джонатан дос Сантос
Коментари Харесай

Галакси няма да разчита на Джонатан дос Сантос за MLS is back

Полузащитникът на Лос Анджелис Галакси от МЛС Джонатан дос Сантос ще пропусне шампионата MLS is back, който започва другата седмица и се счита за рестарт на шампионата по футбол на Съединени американски щати.

Дос Сантос ще би трябвало да се подложи на интервенция от херния и няма по какъв начин да се възвърне, обясниха от клуба. Първоначалните прогнози са, че играчът ще бъде отвън игра най-малко шест седмици, защото е планувана минимална инвазивна интервенция, която ще се извърши в Сийдърс-Синай Керлан-Джоуб Институт.

Джовани дос Сантос е един от тримата играчи, за които не важи таванът на заплатите. Останалите двама са нападателите Хавиер Ернандес-Чичарито и Кристиан Павон. LA Galaxy midfielder Jonathan Dos Santos will miss the upcoming MLS Дос Сантос е съотборник с Ернандес в националния тим на Мексико от 2009-а година насам.

Мексиканецът играе в Галакси на поста характерен плеймейкър, като е вкарал 5 гола и е подал за още 12 в 65 мача от юли 2017-а година насам. Той дойде тогава след три сезона в испанския Виляреал, само че през 2020-а година записа едвам 30 минути в първите две срещи. На шампионата в Орландо (Флорида) тимът на Галакси започва против Портланд Тимбърс на 13-и юли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР