Полузащитникът на Локомотив (София)Божидар Кацаров заяви след равенството със Септември

...
Полузащитникът на Локомотив (София)Божидар Кацаров заяви след равенството със Септември
Коментари Харесай

Кацаров: Винаги сме готови за победа, независимо с колко души сме на терена

Полузащитникът на Локомотив (София)Божидар Кацаров съобщи след равенството със Септември (1:1), че тимът постоянно се бори за победа, без значение с какъв брой души е на терена. Припомняме, че " железничарите " играха към 60 минути с 9 индивида, откакто Александър Любенов и Антонио Вутов бяха изгонени през първото полувреме.
 Локо (София) игра цялостен час с двама по-малко, само че не загуби от Септември Локо (София) игра цялостен час с двама по-малко, само че не загуби от Септември
" Винаги сме подготвени за победа, без значение с какъв брой индивида сме на терена. До последно играхме за победа, макар че беше много мъчно.

 Имаме самочувствие и мисля, че сме първокласен тим. 

Новият вратар се показва добре. Има конкуренция на тази позиция, няма значение кой ще пази. 

И двамата (б. а. Александър Любенов и Антонио Вутов) са опитни футболисти, само че имаме много играчи, които могат да заменят осъдените. Всеки се бори за мястото си и който влезе би трябвало да се потвърди.
 Станислав Генчев: Имаме сили да победим всеки един тим Станислав Генчев: Имаме сили да победим всеки един тим


Публиката ни е неповторима. Винаги ни поддържат, даже когато падаме. Никога не са тръгвали против нас. Другия мач би трябвало да ги зарадваме с победа ", съобщи халфът на Локо (София).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР