Полузащитникът на Лийдс Юнайтед Илия Груев изрази надежда да играе

...
Полузащитникът на Лийдс Юнайтед Илия Груев изрази надежда да играе
Коментари Харесай

Илия Груев: Надявам някой ден да играя на европейско или на световно с България

Полузащитникът на Лийдс Юнайтед Илия Груев изрази вяра да играе с националния тим на България на международно и европейско състезание. Ето какво сподели той по тематиката в особено изявление за Diema sport 2:

" Мисля, че когато си състезател, се състезаваш постоянно за най-хубавите неща. Аз се надявам някой ден да играя на европейско или на международно. Това би трябвало да ни е задачата - да успеем, знам, сега хората не го виждат това, нямат огромна вяра сега. Но мисля, че това е футболът, всичко може да се промени бързо. Така че това е фантазията и ще съм доста горделив някой ден да играя на един подобен шампионат с България "

Полузащитникът на Лийдс Юнайтед описа за живота си на Острова, само че изрази оптимизма си за бъдещето на националния тим на България.

" Първо би трябвало да кажа, че мисля, че свършихме хубава работа в двата мача с Унгария и със Сърбия. За жал Унгария ни би в последната секунда на мача и в Сърбия имахме безспорен късмет да бием. Мисля, че с новия ни треньор се вижда друго лице на тима и се надявам това да го продължим. Имаме 2 мача в Баку с Азербайджан и Танзания. Ако би трябвало да бъда почтен тима на Танзания още не съм го гледал. Не знам, ще ни приготвят, когато сме там. Очаквам да се представим отново на положително равнище, както и предишните два мача ".

Груев изрази своето удивление от стила на игра на Байер (Леверкузен) и съобщи, че се надява отборът да завоюва не просто шампионската купа, само че даже да се бори за требъл.

" Бремен ги проследявам доста, тъй като имам още другари, които играят там и ми е доста забавно, тъй че ги проследявам. Пиша си и се слушам с приятелите, които още играят там. Байер Леверкузен обаче тази година са съгласно мен неповторими. Такъв футбол играят при Шави Алонсо, да ти прави кеф да ги гледаш. Имат безспорен късмет тая година да вземат трипъл - купата, да станат първенци на Германия и дори Лига Европа да завоюват. ще се веселя доста, тъй като в действителност играят доста прекрасен футбол. Миналата година играхме 2 пъти против тях, там взехме точка, тогава Шави Алонсо не беше, само че у дома той ни би 2:1, там играхме добре, само че се видя малко по малко по какъв начин той съумява да накара този тим да играе подобен футбол. Страхотно е. И съгласно мен безусловно справедливо са преди всичко и се надявам да станат първи, тъй като просто го заслужават ".
 Илия Груев: Надявам се да пренеса формата си от Лийдс в националния тим
Илия Груев: Надявам се да пренеса формата си от Лийдс в националния тим

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР