Полузащитникът на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум не можеше да скрие емоциите

...
Полузащитникът на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум не можеше да скрие емоциите
Коментари Харесай

Вайналдум: Щастлив съм, че донесохме тази титла на феновете ни

Полузащитникът на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум не можеше да скрие страстите и щастието си след триумфа на мърсисайдци в Премиър Лийг. За първи път от 30 години Ливърпул стана първенец на Англия нощес. Момчетата на Юрген Клоп изгледаха дружно вълнуващия конфликт сред Челси и Манчестър Сити, приключил с победа с 2:1 за лондончани, а този резултат разреши на Ливърпул да стане първенец цели седем кръга преди края на шампионата.

 Гуардиола изясни за какво Манчестър Сити остана толкоз надалеч зад Ливърпул
" Трудно е да опиша страстта сега, само че мога да кажа, че съм доста благополучен и в действителност удовлетворен, че имам опцията да съм част от този тим, от този клуб. Много съм благополучен, че този път успяхме да донесем тази купа на почитателите ни, тъй като те я чакаха толкоз дълго. Привържениците ни са толкоз лоялни през тези години, откогато съм тук, а и преди този момент. Когато имаш толкоз лоялни почитатели и можеш да им донесеш един от най-хубавите дарове, това прави нещата още по-прекрасни.

 Първите думи на капитана на Ливърпул след триумфа
Това, което видях в очите на играчите, до момента в който празнувахме, е какъв брой доста значи този миг за всички футболисти. Мисля, че Мили е единственият, който е печелил преди Премиър Лийг, а на останалите ни се случва за първи път. Когато се огледах към мен, до момента в който празнувахме, видях толкоз огромна наслада в играчите. Това ми донесе даже още по-голяма наслада ", показа нидерландският халф пред формалния уебсайт на Ливърпул. Премиър лийг 31 кръг, сряда 24 юни  Ливърпул 4:0краен резулат  Кристъл Палас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР