Полузащитникът на Ливърпул Джорджинио Вайналдум заяви, че той и неговите

...
Полузащитникът на Ливърпул Джорджинио Вайналдум заяви, че той и неговите
Коментари Харесай

Вайналдум критичен към представянето на Ливърпул

Полузащитникът на Ливърпул Джорджинио Вайналдум съобщи, че той и неговите съотборници би трябвало да се показват надалеч по-добре отсега нататък спрямо показаното при успеха с 1:0 при гостуването на Тотнъм в среща от 22-рия кръг.

"Мърсисайдци " преобладаваха първите 60 минути на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм ", само че в заключителните 20-на минута "шпорите " бяха покрай изравняването на резултата най-малко на два пъти. Това накара Вайналдум да счита, че Ливърпул би трябвало да усъвършенства представянето си в идващите срещи.

"Направихме нещата доста комплицирани за нас през второто полувреме. Дадохме няколко дребни окуражителни нотки на противника и това беше задоволително, с цел да ги задържим в срещата ", стартира холандецът.

"Резултатът беше единствено 1:0, което означаваше, че те имаха реалистична опция да изравнят. Ние, от своя страна, не правехме това, което правехме през първата част ".

"Накрая мисля, че се защитавахме добре, само че те имаха своите шансове и имахме шанс, че не означиха изравнително попадение ", призна за край Вайналдум.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР