Полузащитникът на Ливърпул Адам Лалана е възстановен от контузия и

...
Полузащитникът на Ливърпул Адам Лалана е възстановен от контузия и
Коментари Харесай

Адам Лалана се завръща за мача с Брайтън

Полузащитникът на Ливърпул Адам Лалана е възобновен от травма и се завръща в състава на отбора в съботния дуел против Брайтън от последния кръг на Висшата лига.
Англичанинът получи мускулна контузия в дуела против Кристъл Палас от Висшата лига на 31 март.

Лалана, който през вчерашния ден навърши 30 години, изигра единствено 13 мача за "червените " този сезон поради разнообразни травми, само че евентуално ще попадне в отбора на Англия за Мондиал 2018 в Русия.

Ливърпул се нуждае от точка, с цел да си подсигурява четвъртото място и присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон.

"Това е възобновен, доколкото е допустимо. Адам тренира от седмица. Вчера организира естествена подготовка, наподобява, че всичко е наред. Ще бъде отлично, в случай че може да играе няколко минути, само че ще забележим дали ще може ", сподели мениджърът на отбора Юрген Клоп на конференция.

Завръщането на Лалана е добра вест за Клоп преди финала на Шампионската лига против Реал (Мадрид) на 26 май в Киев. Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт би трябвало да разгласи имената на националите за Мондиал 2018 в Русия на 16 май. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР