Полузащитникът на Левски Симеон Славчев се разкая с изявление във

...
Полузащитникът на Левски Симеон Славчев се разкая с изявление във
Коментари Харесай

Симеон Славчев се разкая с изявление във Фейсбук

Полузащитникът на Левски Симеон Славчев се разкая с изказване във " Facebook " след загубата с 0:2 на " сините " против Берое в понеделник вечер.

Славчев се трансформира в антигерой за състава на Георги Тодоров, откакто очевидно не беше физически подготвен, с цел да стартира като титуляр, а малко след средата на полувреме си означи и автогол за 1:0 за " заралии ". Бившият халф на Карабах се обаче реши да се извини пред " сините " почитатели, обещавайки да се върне по-силен на терена.

Ето и цялостното изказване на Славчев, без редакторска интервенция:

Благодаря на всички сини почитатели за поддръжката! Извинявам се на Вас, че Ви подведох, подведох съотборниците си, треньора и себе си! От огромното си предпочитание да оказа помощ на тима, взехме неправилното решение да играя и травмата на бедрото се възобнови! Извинявам Ви се и Ви давам обещание, че ще се върна по-силен, по-мотивиран и подготвен да играя за Вас и за Левски!
Не толкоз обстановката с автогола ме боли, а че с течение на мача усетих, че още веднъж няма да мога да бъда с Левски в този сложен миг и скоро няма да мога да играя за Левски! Боли ме, тъй като Левски е единственият клуб в кариерата ми, в който съм желал същински да бъда, да играя за Клуба без задни мисли за пари и развиване на кариера! Житейския ми път и този на ФК Левски очевидно са осеяни с компликации и трудности в този миг, само че аз съм сигурен, че след всяка стихия изгрява слънце! Аз нуждая се от Левски, Левски има потребност от мен!
Само Левски и скоро ще се забележим на терена!


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР