Полузащитникът на Левски Георги Миланов даде интервю за клубната телевизия

...
Полузащитникът на Левски Георги Миланов даде интервю за клубната телевизия
Коментари Харесай

Георги Миланов: Левски ще бъде по-силен от миналия сезон, ПАОК са фаворити, но ние мечтаем

Полузащитникът на Левски Георги Миланов даде изявление за клубната телевизия на „ сините “ няколко дни, откакто се завърна от лагера на националния тим.

Халфът се причисли към съотборниците си в Боровец, където протича подготовката на столичани за идния нов футболен сезон у нас.

Миланов е на мнение, че лагерът в Боровец ще помогне на отбора да се приготви оптимално добре за новата футбола акция, която съгласно халфа безспорно ще бъде тежка.

„ Чувствам се добре, имах малко време да отпочина след лагера с националния тим, който бе тежък физически, и психически. Много съм благополучен да видя съотборниците си още веднъж и да проведем къса, само че пълноценна подготовка за идния сезон, който безспорно ще бъде тежък “, стартира той.

Националът е удовлетворен от привличането на футболист като Ивелин Попов в състава на Левски, тъй като с огромната си кариера и опит ще помогне на младите футболисти на „ сините “ да се развиват в вярната посока.

„ Много съм удовлетворен, че футболист като Ивелин Попов ще играе в тима на Левски. Той е с огромна кариера и опит. Това доста значимо за нас, защото отборът е построен от най-вече млади футболисти, а на тях би трябвало да им се оказва помощ. Колективът го имаме, само че би трябвало още да се сработим, с цел да побеждаваме “, сподели футболистът.

Миланов разкри, че изискванията на лагера на Левски в Боровец и Самоков са прелестни.

„ Щастлив съм да съм в България на подготовка, тъй като дълго време бяхме в чужбина с националния тим. Условията в Боровец и Самоков са прелестни, времето е хубаво. Надявам се през идващите дни да свършим една доста добра и сериозна работа, в което не се и колебая “, добави Футболист №1 на България за 2012 година.

Полузащитникът е уверен, че Левски ще бъде още по-силен от предишния сезон, когато завоюва Купата на България.

„ Нормално е след извоюваната Купа през предишния сезона старши треньорът да изисква повече от нас. Надявам се да надградим и да реализираме още по-добри резултати. Винаги е мъчно, когато си на върха още една крачка да създадем нагоре, само че с новите попълнения конкуренцията е още по-голяма и се надявам да покажем още по-добри игри. Няма да е елементарно, само че съм уверен, че тимът на Левски ще е по-силен от предишния сезон “, сподели той.

Миланов съобщи, отборът на ПАОК е извънредно тежък противник за Левски и дефинира солунския гранд като любимец в конфликта със „ сините “, само че бе безапелационен в думите си, че съставът на Станимир Стоилов ще даде всичко от себе си, с цел да продължи напред в Лигата на конференциите.

„ ПАОК е извънредно тежък противник, само че се веселя, че ще играем против тях. Преди две години имах достойнството да играя против тях и ги победих на два пъти с моя тим в Унгария. Атмосферата и на двата мача в София и Солун ще бъде невероятна. Ще дадем всичко от себе си, с цел да победим. ПАОК е любимец, само че ние мечтаем “, добави опитният състезател.

Той прикани последователите на Левски да бъдат още веднъж толкоз сплотени, колкото бяха и през предходната акция. Миланов съобщи, че с тяхната поддръжка мъчно може тим в България да победи отбора.

„ Приканвам последователите ни да бъдат толкоз сплотени, както бяха и през предишния сезон, тъй като когато всички сме като едно цяло, доста мъчно тим в България може да ни победи “, приключи Георги Миланов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР