Полузащитникът на Левски Филипе Нашименто е близо до завръщане в

...
Полузащитникът на Левски Филипе Нашименто е близо до завръщане в
Коментари Харесай

Нашименто близо до завръщане

Полузащитникът на Левски Филипе Нашименто е покрай завръщане в игра. Португалецът се чака да стартира да тренира наедно със своите съотборници през тази седмица, написа " Тема спорт ". Халфът страдаше от контузия, която не му разреши да вземе присъединяване за Левски от началото на новия сезон. В момента Нашименто е в София и се приготвя по самостоятелна стратегия, както и различен контузен футболист на “сините” - Паулиньо. Преди това полузащитникът за малко бе в Португалия, където организираше лекуването си. Последното присъединяване на Нашименто с екипа на Левски бе във финала за Купата на България против Славия, изгубен с дузпи. Португалецът не организира пълноценна подготовка с тима и през по-голяма част от времето тренираше самостоятелно.
Завръщането на Нашименто е добра вест за старши треньора Славиша Стоянович, който ясно сподели, че желае тимът му да играе изобретателно и атакуващо с бързо изнасяне на топката. Желанието на наставника е да сложи португалеца на мястото до отбранителния халф Кали Тиам за сметка на Жорди Гомес. В момента испанецът започва от първата минута, тъй като Стоянович няма друга опция за тази позиция. А и желанието на управлението е да се раздели с Гомес поради тихите му протести при закъснение на заплатите.
Проблемите на Стоянович не стопираха и през тази седмица, когато се разбра, че навън за три седмици е и централният бранител Давид Яблонски.
Така контузените в Левски станаха цели шест, като още лекуват контузии Деян Иванов, Антони Белмонт, Паулиньо и Серджиу Буш. Все отново лазаретът на сините се чака да се по-изпразни през идната седмица. Първа лига 4 кръг, събота 11 август  Дунав 1:2краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР