Полузащитникът на Левски - Филип Кръстев, може да продължи своята

...
Полузащитникът на Левски - Филип Кръстев, може да продължи своята
Коментари Харесай

Белгийци също погледнаха към звезда на Левски

Полузащитникът на Левски - Филип Кръстев, може да продължи своята кариера в белгийския Стандард Лиеж, написа локалното издание Voetbal. Информацията гласи, че този клуб възнамерява да притегли родния национал от различен белгийски тим - Ломел, който държи неговите права. Въпреки че 21-годишният футболист има контракт с Ломел до 2025-а година, се чака той да бъде удължен до 2027-а година.

Стандард Лиеж се приготвя за идващия сезон, като има съществени упоритости и възнамерява няколко прехвърлянето, с които да затвори разликата сред с водещите тимове в локалния шампионат и даже да се бори за нещо по-съществен. А Филип Кръстев ще бъде част от имено от тази лятна селекция, показва материалът.

През миналата седмица бе обявено, че Кръстев е получил оферта от гръцкия гранд Арис Солун. В момента футболистът и неговият сътрудник - Николай Жейнов, обмислят предлагането. Освен Арис, към халфа има интерес и от други клубове от чужбина. Въпреки всичко, единственото несъмнено нещо е, че 21-годишният футболист няма да остане в Левски след края на сезона. Главната причина за това е напускането на треньора Станимир Стоилов, който го притегли в тима и оказа помощ на Кръстев да възроди своята кариера.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР