Полузащитникът на Интер Николо Барела доста ясно показа какво е

...
Полузащитникът на Интер Николо Барела доста ясно показа какво е
Коментари Харесай

Барела: За Конте сме готови да умрем!

Полузащитникът на Интер Николо Барела много ясно сподели какво е настроението в съблекалнята във връзка с наставника Антонио Конте. Италианският национал разказа експерта като ентусиазъм за всички в съблекалнята, а персонално той изрази подготвеност „ да умре”, в случай че треньорът изиска това от него.

В неделя „ нерадзурите” ще се сборят с отколешния зложелател Ювентус в Дерби д’Италия, където Конте започва поредицата от 8 следващи скудети. Специалистът донесе първите 3 от серията, само че по-късно си потегли поради различия с управлението във връзка с трансферната политика.

„ Конте има друго държание по отношение на множеството треньори. Начинът, по който приказва с теб, ти носи нещо ново”, съобщи Барела пред „ Гадзета дело спорт”.

За 22-годишния италианец това ще бъде първо присъединяване в мач от сходен темперамент, по тази причина той има вяра сляпо на наставника си. „ Аз съм подготвен да умра за него и това се отнася за всичките му играчи. Това прави разликата. Ще се оставим да ни убият поради този треньор. Нали сте виждали по какъв начин тимовете му тичат по време на мач? Не е единствено поради фитнес подготовката, а поради посланието, което той слага в нашите глави.”

„ Конте и Роберто Манчини (селекционерът на Италия – б.р.) имат разнообразни подготвителни способи и тактики. Двамата доста си наподобяват във връзка с увереността, която предават на футболистите, както и във фокуса върху мощните и слабите страни на съперника. Така постоянно знаем какво би трябвало да вършим на терена.”

„ Загубата ни с 1:2 от Барселона беше в действителност сложна за преглъщане, по-скоро поради съдиите, в сравнение с поради резултата. В този мач доказахме кои сме и какво можем да реализираме. В течение на 65-70 минути доминирахме над Барселона, най-силния тим в света.”

„ Една победа щеше да провокира по-гръмки заглавия и да усили нашето обръщение, само че остава фактът, че показахме темперамент. Тази нощ беше значима за нашето развитие”, добави Барела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР