Полузащитникът на Интер Жоао Марио възнамерява да си издейства трансфер

...
Полузащитникът на Интер Жоао Марио възнамерява да си издейства трансфер
Коментари Харесай

Валенсия избавя втори низвергнат от Интер

Полузащитникът на Интер Жоао Марио има намерение да си издейства трансфер през януари, като Валенсия и Пари Сен Жермен са главните му варианти. Според португалското издание „ А Бола” преса испанците на този стадий имат преимущество в персоналните желания на играча.

24-годишният футболист не получава доста шансове, откогато Лучано Спалети пое тима през лятото. Марио даже остана отвън групата за днешния мач против Удинезе, като формалната причина е ангина.

„ А Бола” твърди, че някогашният състезател на Спортинг Лисабон за нищо не света не желае да пропуща присъединяване на Мондиал 2018, а таман това ще се случи, в случай че не стартира да играе постоянно. Това ще го принуди да търси излаз от Интер през януари.

Интер дава собствен за Хави Пасторе

Валенсия има намерение да се възползва, като ще разчита да реализира триумф подобен с този от привличането на Жофри Кондогбия. Французинът, който бе отписан от „ нерадзурите”, сега е главен състезател за „ лос че”, а Жоао Марио разполага се не по-лоши качества.

„ Прилепите” ще предложат да вземат португалския национал чартърен до края на сезона със задължението да го изплатят по-късно.

Преди две години Интер заплати 40 милиона евро на Спортинг Лисабон, с цел да притегли Жоао Марио. Дори да има договорка, в този момент той ще бъде продаден за по-малка сума поради спада във формата му.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР