Полузащитникът на Хърватия Иван Ракитич е изумен от решението на

...
Полузащитникът на Хърватия Иван Ракитич е изумен от решението на
Коментари Харесай

Ракитич: Видях Иниеста на пейката и си казах, че нищо не разбирам

Полузащитникът на Хърватия Иван Ракитич е учуден от решението на Фернандо Йеро да не стартира с Андрес Иниеста в оказалия се финален мач на Испания против Русия на осминафиналите на Мондиала. Тогава ветеранът се появи чак през второто полувреме, а “Ла роха” загуби след дузпи.

“В момента, в който забелязах Андрес седнал на пейката, си споделих, че очевидно не разбирам нищо от футбол. Изглежда, че упражнявам някакъв различен спорт. Виждайки може би най-хубавия състезател на този пост в историята на футбола да стои измежду запасите, ме заболя много”, съобщи Ракитич пред El Pais за своя съотборник в Барселона.

Хърватският халф приказва и за различен собствен сътрудник от “Камп Ноу” - Лионел Меси. Двамата се срещнаха с борбата сред “шахматистите” и Аржентина, която балканският тим завоюва с 3:0. “Винаги желая Лео да е в моя тим - съобщи Ракитич. - Засега той е най-силният футболист в света. Но едно е в националния отбор, а напълно друго е на клубно равнище. На всеки се случва това, което се случи с Меси на този Мондиал. А и също така да се изправиш против Аржентина на Лео е спомагателна мотивация за всеки играч. За нашата среща с аржентинците ние се бяхме подготвили доста добре, с цел да създадем по този начин, че той да не се усеща добре.” ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! Мондиал 2018 1/4 кръг, събота 7 юли  Русия 21:00предстои  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР