Полузащитникът на Германия Сами Кедира не смята, че световните шампиони

...
Полузащитникът на Германия Сами Кедира не смята, че световните шампиони
Коментари Харесай

Случката с Ердоган беше подценена, смята Кедира

Полузащитникът на Германия Сами Кедира не счита, че международните първенци са реагирали задоволително съответно на провокиралия голям брой полемики проблем със срещата на двама национали с Реджет Таийп Ердоган. Става дума за Илкай Гюндоган и Месут Йозил, които скандализираха Германия, откакто се включиха в предизборната акция на турския държавен глава, като се снимаха с него и даже го нарекоха “нашият президент”. Имаше апели за премахване на двамата от Бундестима, само че до такава последна мярка не се стигна.

“Този скандал се оказа прекомерно огромен и резултатът от него беше подценен”, разяснява Кедира пред Bild.

Според футболиста на Ювентус полемиката към случилото се не понижа и това е оказало отрицателно въздействие върху немския отбор, който в последна сметка се провали на Мондиала, отпадайки още в групата си.
d
“Не съм аз индивидът, който да разяснява по какъв метод е трябвало да се реши този проблем, само че е реалност, че абсурдът по този начин и не отшумя. Това обаче не може да ни бъде опрощение за резултатите”, добави Кедира. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 Мондиал 2018 3 кръг, сряда 27 юни  Южна Корея 2:0краен резулат  Германия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР