Полузащитникът на Етър Велико Търново Красимир Станоев си пожела победата

...
Полузащитникът на Етър Велико Търново Красимир Станоев си пожела победата
Коментари Харесай

Красимир Станоев: Сигурен бях, че бележа дузпата

Полузащитникът на Етър Велико Търново Красимир Станоев си пожела успеха 2:0 над Дунав в Русе да бъде насочна точка за отбора, който да потегли нагоре в efbet Лига откъм резултати.

„ Болярите” имаха 3 загуби в 4-те турнирни мача преди визитата против „ драконите”, а през днешния ден Станоев вкара втория гол от дузпа.

„ Мисля, че през първото полувреме превъзхождахме тима на Дунав, въпреки и играта да беше повече в центъра на терена и да имаше повече единоборства. В първите 15 минути на второто полувреме те имаха превес, само че след това успяхме да ги затрудним с контраатаки и справедливо спечелихме”, сподели Станоев пред DIEMA SPORT.

„ Ако би трябвало да съм почтен, не съм благополучен, че вкарах на Дунав. Тук прекарах хубави 2 години, само че в последна сметка съм експерт и в този момент пазя други цветове. Колкото и нескромно да звучи, бях сигурен, че ще отбележа.”

„ Треньорът за този мач искаше да смени схемата. Аз съм задължен да последвам напътствията му. Няма значение в каква скица играем.”

„ Имаме доста положителни футболисти като характерности, а също по този начин и прекрасен колектив. По тази причина се надявам да тръгнем нагоре.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР