Полузащитникът на Джордан Хендерсън защити своя съотборник и изрази своето

...
Полузащитникът на Джордан Хендерсън защити своя съотборник и изрази своето
Коментари Харесай

Хендерсън: Без Магуайър напредъкът щеше да е невъзможен

Полузащитникът на Джордан Хендерсън отбрани своя съотборник и изрази своето неразбиране от държанието на почитателите, които освиркваха бранителя по време на победа с 3:0 над Кот д`Ивоар в контрола, добавяйки, че бранителят е бил „ исполин “ за тима. „ Не мога да си показва какво се случи на „ Уембли “ довечера “, написа в обществената мрежа „ Туитър “ Хендерсън, който остана запаса. " Хари Магуайър е исполин за Англия. "

— Jordan Henderson (@JHenderson)
оказа помощ на да доближи до полуфиналите на Световното състезание през 2018 година и до финала на Европейското състезание предходната година. „ Без него напредъкът, реализиран в последните два шампионата, нямаше да бъде вероятен. Да бъде освиркан на родна земя, без причина? В какво се превърнахме? Това, което се случи довечера, беше просто неправилно. Като човек, който желае да печели с Англия, се усещам благополучен да споделям съблекалнята с него. Всички се усещаме еднообразно “, добави.

Халфът Джак Грилиш също осъди подигравките. " Той беше приказен чиновник за страната си и е неуместно да бъде освиркан. Това не беше нещо, което тимът хареса “, сподели на конференцията след мача. " е мощен човек. Случилото се единствено ще го подтиква. Не е прелестно да го чуеш, само че имаш работа за извършване “, приключи тематиката Грийлиш.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР