Полузащитникът на Черно море Васил Панайотов заяви, че се чувства

...
Полузащитникът на Черно море Васил Панайотов заяви, че се чувства
Коментари Харесай

Панайотов: Чувствам се добре в Черно море, но Левски не е затворена страница за мен

Полузащитникът на Черно море Васил Панайотов съобщи, че се усеща добре в състава на варненци, само че е отворен за завръщане в Левски. Той направи мощна година на " Герена " през предишния сезон, само че през лятото не получи оферта за удължение на контракта си от към този момент някогашния изпълнителен шеф на столичани Красимир Иванов и мина на " Тича " със свободен трансфер.

" Чувствам се чудесно в Черно море, мечтан съм тук, имам доверието на треньора. Но въпреки всичко Левски в никакъв случай не може да бъде затворена страница за мен ", съобщи Панайотов във връзка спекулациите в последните дни, че още веднъж може да облече синия екип.

" С мен или с моя сътрудник никой не е приказвал за вероятно завръщане на " Герена ". Ако новото управление ме желае, ще би трябвало да се свърже с клуба и с моя управител, тъй като имам контракт с Черно море. Ако се схванат двата клуба, аз съм постоянно подготвен да се завърна в Левски ", сподели още Панайотов.

Той акцентира, че в този момент е съсредоточен напълно върху изявите си за Черно море.

" Направихме добра подготовка. Мисля, че имаме много добър тим. Надявам се да осъществим задачите си напролет - да запазим мястото си в първата шестицата, да стигнем допустимо най-далеч за Купата и да се класираме за евротурнирите ", сподели още халфът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР